عضویت در سرویس خبری

نام

پست الکترونیکی

محتويات مرتبط
صفحه اصلی > تمام اخبار > اخبار ايران 
اخبار > «متدین بودن» ملاک رجل مذهبی بودن نیست


نسخه چاپي  ارسال به دوست

«متدین بودن» ملاک رجل مذهبی بودن نیست
جلالي     رییس فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت می​گوید فضاسازی‌های رسانه‌ای اجازه نداد که مجلس اصل رجل سیاسی - مذهبی را شفاف سازی و شاخصه بندی کند.

   

به گزارش پايگاه اطلاع رساني  دكتر کاظم جلالی؛ رییس فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت در تعریف شاخصه‌های رجل سیاسی – مذهبی به تلاش مجلس برای تعریف دقیق این اصل مهم قانونی اشاره کرد و به خبرآنلاین گفت: اصل رجل سیاسی - مذهبی بودن رییس جمهور در قانون اساسی ذکر شده است و ما در مجلس تلاش کردیم با شاخصه بندی کردن آن، معیارها و اصول این اصل را به وضوح مشخص کنیم. ولی به دلیل فضاسازی های رسانه ای که در ایام بررسی طرح اصلاح قانون انتخابات صورت گرفت، این اتفاق نیفتاد.

دكتر جلالي با بیان اینکه رییس جمهور ایران اسلامی باید در حد و قامت بزرگی ایران باشد، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشوری مهم و بزرگ خصوصا در جهان اسلام باید رییس جمهوری در حد و قامت بزرگی خود داشته باشد؛ فردی که شاخصه های سیاسی مذهبی بودن را در بالاترین سطح داشته باشد و بتواند در عرصه جهانی نقش نمایندگی نظام را به خوبی ایفا کند.

رییس مرکز پژوهش های مجلس با تاکید بر اینکه شاخصه های زیادی رجل سیاسی را تعریف می کند، گفت: مجموعه شاخص هایی که مهمترین آن تخصص، تجربه و توان اجرایی بالا است رجل سیاسی بودن یک فرد را تعریف می کند.

وی در ادامه در تعریف رجل مذهبی با تاکید براینکه نباید متدین بودن را ملاک رجل مذهبی بودن دانست، خاطرنشان ساخت: در جامعه ای که اسلامی بودن یک اصل و عنصر مهم محسوب می شود، قطعا رجل مذهبی بودن یک مسئول از رجل سیاسی بودن آن مهمتر است و اولویت بیشتری دارد. از این رو نباید تصور شود رجل مذهبی بودن همان متدین بودن افراد است. بلکه باید آشنایی کامل به اصول اسلامی و دینی داشته باشد.

عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت تاکید کرد: ما داعیه دار صیانت از دین مبین اسلام در دنیا هستیم، بنابراین رییس جمهور ایران باید فردی باشد که شناختی عمیق و واقعی از اسلام و مقتضیات ان داشته باشد. در واقع متدین بودن شرط لازم برای یک رجل مذهبی است اما کافی نیست.

جلالی با اشاره به حساسیت‌های موجود در این دوره از انتخابات بر سراصل رجل سیاسی مذهبی بودن کاندیداها، گفت: امروز همه به این اجماع و باور رسیده اند که نباید چهره هایی که توان اداره کشور را ندارند، سابقه اجرایی روشنی ندارند و دارای برنامه نیستند؛ به عنوان رجل سیاسی مذهبی مورد تایید شورای نگهبان قرار گیرند و پست ریاست جمهوری را برعهده گیرند.
جلالی رسالت شورای نگهبان را در این زمینه سنگین دانست و تاکید کرد: انتخابات ۹۲ مقطع مهمی از تاریخ انقلاب کشور است و رسالت سنگینی را برعهده شورای نگهبان می گذارد. متاسفانه این ابهامات در اصل رجل سیاسی – مذهبی وجود دارد و امیدواریم حال که در مجلس ما نتوانستیم این اصل را شفاف سازی کنیم، شورای نگبهان با شاخصه بندی کردن براساس این شاخص ها قضاوت و تایید صلاحیت کند.








يکشنبه ١ ارديبهشت ١٣٩٢
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 






تمامي حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت دكتر كاظم جلالي می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع  بلامانع است.

شماره سامانه پیام کوتاه : 3000880099