صفحه اصلی > تمام اخبار > اخبار ايران 
اخبار > 4 دوره افتخار نمايندگي مردم شريف شاهوار، سند افتخاري بر پيشاني بنده است + فایل صوتی و تصویری


نسخه چاپي  ارسال به دوست

4 دوره افتخار نمايندگي مردم شريف شاهوار، سند افتخاري بر پيشاني بنده است + فایل صوتی و تصویری
    رییس مرکز پژوهش‎ های مجلس تاخیر دریافت حقوق چندماهه بازنشستگان را زیبنده این قشر محترم ندانست و گفت: امروز برجام به فرجام رسیده است و نوبت کار، تلاش و سازندگی ایران اسلامی است .

   

دکتر کاظم جلالی در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور خود با اشاره به اجرای برجام، گفت: امروز در تاریخ ایران اسلامی روز بزرگی است، روزی که تحریم‌های ظالمانه علیه ملتی بزرگ، با ایستادگی بر روی آرمان‌ها و با مذاکره مبتنی بر عقلانیت برداشته شد.

نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس، تصریح کرد: بی‌تردید یکی از مهمترین موضوعات در تاریخ پس از انقلاب اسلامی، چالش با قدرت‌های بین‌المللی در موضوع هسته‌ای بوده است.

وی افزود: در موضوع هسته‌ای کار تا آنجا پیش رفت که کشورمان به ناحق در ذیل فصل هفتم منشور ملل‌متحد قرار گرفت و آمریکا و انگلیس پیش‌نویس قطعنامه می‌نوشتند و روسیه و چین نیز آن را به تصویب ‌می‌رسانند. طبعا استمرار این مسیر ما را با آینده‌ای مبهم دچار می‌ساخت.

دکتر جلالی یادآور شد: خوشبختانه با درایت و هوشمندی مقام معظم رهبری‌، راهی باز و مذاکراتی آغاز شد و با مدیریت مجدانه ریاست محترم جمهوری و دولت محترم و تیم مذاکره کننده هسته‌ای این مذاکرات به نتیجه رسید و کشور از یک مشکل بزرگ نجات یافت.

وی ادامه داد: در این جا شایسته است از مقام معظم رهبری، ملت نستوه، ریاست محترم جمهوری، ریاست محترم مجلس شورای اسلامی، همکاران ارجمندم و دولت محترم به ویژه از تیم مذاکره کننده هسته‌ای ، شخصیت‌های ارزنده عاقل ملی همانند آقایان: دکتر ظریف، دکتر صالحی، دکتر عراقچی، دکتر تخت‌روانچی و دکتر بعیدی‌نژاد قدردانی نمایم و به ارواح طیبه همه شهیدان خصوصا شهدای همیشه جاویدان هسته‌ای درود و سلام خالصانه تقدیم نمایم.

رییس مرکز پژوهش‌های مجلس توضیح داد: البته از منتقدان عاقل و دارای نیت‌خیر نیز که با دلسوزی در پی تامین منافع ملی بودند ولیکن در تشخیص مصادیق اشتباه می‌کردند، نیز تشکر می‌کنم .

وی در ادامه خاطرنشان کرد: لیکن تعجب از کسانی است که مسائل جناحی و مخالفت با دولت را بر منافع ملی ترجیح دادند. اینان کسانی هستند که دیروز وقتی پرونده هسته‌ای به شورای امنیت رفت و 7 قطعنامه ظالمانه علیه کشور وضع شد، جشن می‌گرفتند و آن روز تحریم‌ها را کاغذ پاره می‌دانستند .اما امروز طلبکارانه تلاش می‌کنند تا مردم را ناامید نمایند البته حق دارند چون همه پیش‌بینی‌ها و تحلیل‌های آنان خلاف واقع درآمد. آنان در ابتدا می‌گفتند حق غنی‌سازی ما را به رسمیت نخواهند شناخت و در نتیجه مذاکرات با شکست مواجه خواهد شد. هنگامی که از این مرحله عبور کردیم بر روی برجام چتر انداختند تا برجام را در نزد افکار عمومی بد و یا حداقل مبهم جلوه دهند . در مرحله دیگر تلاش کردند مجلس را در مقابل برجام قرار دهند و موضوع PMD و عدم حل آن را در اذهان عمومی عمده کردند ولی در هیچکدام از این مراحل توفیق نیافتند . اخیرا نیز تلاش بسیار کردند تا اثبات نمایند که تحریم‌ها برداشته نخواهد شد و امروز غلط بودن این تحلیل آنان نیز به اثبات رسید.

وی افزود: من نمی‌خواهم به گذشته و اشتباهات آن که بسیار است، بپردازم. اما یک سوال مبهم ذهن مرا به خود مشغول داشته است و آن اینکه چرا برخی از دستگاه‌ها و شخصیت‌ها تلاش می‌کنند تا مردم را مایوس کنند، چرا اصرار دارند که القاء کنند تحریم‌ها برداشته نمی‌شود، وضع اقتصادی خوب نمی‌شود. آنان فکر می‌کنند با اینکار علیه دولت یا علیه مجلس حرف می‌زنند، در حالیکه گرد یاس پاشیدن در جامعه مردم را نسبت به اصل نظام مایوس می‌کند و مخالف مشی امام و رهبری است.

دکتر جلالی تصریح کرد: مهمتر اینکه همین کسانی که امروز به دنبال سرقت امید از مردم هستند مرتبا مشکلات امروز جامعه را از جمله بیکاری، رکود و فقر را به رخ مسئولین می‌کشند. گویا به تازگی چشمانشان بر این مشکلات گشوده شده است و دیروز فقر ، فشار تحریم ها ، بیکاری، فساد ، بی عدالتی ، فساد اداری و... را نمی دیدند .



وی در ادامه خاطرنشان کرد: از گفتن این مطالب قصد سرکوب زدن به هیچ کس را ندارم فقط متذکر می شوم که اگر صادقانه به دنبال حل مشکلات مردم و کشور هستید بیایید دست‌دردست هم نهیم و با تاسی از سیره امام و رهبری به دولت و مسئولین کمک نماییم تا از رکود خارج شویم.

رییس مرکز پژوهش‌های مجلس یادآور شد: خیل عظیم تحصیل کردگان بیکار همانند بمب ساعتی در حال کوک شدن است، وضعیت مردم و معیشت سخت آنان، خصوصا قشر مستضعف که صاحبان اصلی این انقلاب و کشورند، به ویژه کارگران مظلوم ، کشاورزان سختکوش، بازنشستگان محروم با این دریافتی های ناچیز که برخی از آنان همانند بازنشستگان فولاد با تاخیر چند ماهه دریافت حقوق خود مواجه‌اند و به تعبیری حقوق خود را از مسئولین گدایی می کنند و این زیبنده این قشر محترم نیست.

وی افزود: وضعیت طلاق، مواد مخدر، روانگردان ها ، خانواده‌های مظلوم دچار این پدیده ها و ده‌ها مسئله دیگر همه و همه ما را بر آن می دارد که بر روی منافع ملی و گذر مردم از این مشکلات پیچیده وفاق نماییم و جبهه همدلی و همزمانی مبتنی‌بر عقلانیت و خردورزی ملی را در جهت حل معضلات مردم رنج دیده ایران اسلامی بنا کنیم و مردم را ناامید نکنیم .

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس توضیح داد: امروز برجام به فرجام رسیده است و نوبت کار، تلاش و سازندگی ایران اسلامی است .

وي تصريح كرد: در مقابل خيل عظيم مشكلات، نسخه شفابخش هماني است كه مقام معظم رهبري در نامگذاري امسال به عنوان نقشه راه اعلام كرده‌اند و آن همدلي و همزباني ملت و دولت است. اين يعني ائتلاف و اتحاد همه مسئولان و سياستمداران جناح‌ها بر سر حل مشكلات مردم.

رييس مركز پژوهش‌هاي مجلس با تاكيد براينكه برجام همه راه نبود، خاطرنشان كرد: گام دوم و اصلي، تولد يك اجماع ملي عاقلانه و به دور از دعواهاي بي‌حاصل جناحي جهت عملياتي كردن مطالبات مردم در عرصه اقتصاد و بهبود معيشت است.

وي با بيان اينكه  امروز همه بايد احساس تكليف كنند، يادآور شد: اصلاح‎طلب‌، اصولگرا و اعتدالي بايد وارد راه و مسيري مشترك براي تحقق منافع ملي شوند. پس اگر از امروز كه بار سنگين دوازده ساله پرونده هسته‌اي از گرده نظام و مردم برداشته مي‌شود نتوانيم در راه منافع ملي و بهبود زندگي اجتماعي و اقتصادي مردم گامي عقلاني و خردمندانه برداريم همه شكست خورده‌ايم؛ پس بياييم در اين فصل جديد، نيت‌ها و اراده‌هايمان را براي تحقق منافع مردم و بالا بردن ضريب امنيت ملي يكي كنيم.

دكتر جلالي تصريح كرد: شرايط امروز از ابعاد مختلف حساس است. شرايط كنوني خاورميانه، توانمندي ايران را براي حفظ ثبات خود مي‌طلبد. براي اين كار ايران بايد بتواند منابع مالي و فيزيكي كافي در اختيار داشته باشد و درعين حال ميان نهادهاي سياستگذار در عالي‌ترين سطح وفاق شكل گيرد.

وي ادامه داد: شوك‌هاي پي‌درپي از جمله تزريق بي‌محاباي منابع حاصل از نفت طي سالهاي 1384 تا 1390 به اقتصاد، افزايش بيش از 5 برابري قيمت انرژي، بي‌توجهي به اصلاح ساختار بنگاه‌هاي توليدي، تحريم‌هاي ظالمانه، افزايش قيمت ارز و در نتيجه افزايش قيمت نهاده‌هاي توليد و در دو سال اخير كاهش بيش از 60 درصدي قيمت نفت موجب شده است كه اقتصاد ايران كه قبل از اين شوك‌ها نيز واجد اشكالات ساختاري بود، ضعيف شود.

عضو كميسيون امنيت ملي و سياتس خارجي مجلس ، تاكيد كرد: حال بايد زمينه مواجهه خردورزانه با تحولات بين‌المللي را فراهم كنيم و به مسائل و بحران‌هايي كه زندگي بلند مدت ملت بزرگوار ايران اسلامي را در معرض خطر قرار مي‌دهد، توجه كنيم. از جمله محدود شدن منابع حياتي مانند آب، وضعيت ناهنجار استفاده از منابع انرژي، اهميت جدي كارآيي و بهره‌وري در فعاليت ها و فعالان اقتصادي، محدود شدن عدالت محوري در زندگي اقتصادي، وجود زمينه هاي فسادزا، وضعيت بد محيط زيست، همه و همه ما را بر آن مي‌دارد كه از جنجال و هياهو دوري كنيم و كار و تلاش مبتني بر وحدت و همدلي را سرلوحه امورمان قرار دهيم.

وی افزود: نکته دومی که باید به آن اشاره نماییم این است که چرا ما مردم را با نردبان به بالای پشت‌بام می بریم و بعد نردبان را بر می داریم و مردم فرو می افتند و دست و پایشان می‌شکند و ما بی تفاوت می گذریم.

دکتر جلالی خاطرنشان کرد: نمونه این رفتارهای ما در قضایایی همانند پدیده شاندیز و یا موسسات مالی و اعتباری و برخی پروژه ها همانند پردیسان و ... مشهود است .

وی توضیح داد: مردم با اعتماد به تبلیغ رسانه ملی در این گونه پروژه ها و موسسات سرمایه‌گذاری می کنند و ما به عنوان حاکمیت با مسئولیت گریزی از دیروز و امروز ، مردم مظلوم سرمایه گذار را در سرگردانی و اضطراب تنها و بی پناه می گذاریم.

رییس مرکز پژوهش‌های مجلس در ادامه با اشاره به انتخابات پیش رو، گفت: نکته دیگری که اشاره به آن ضرورت دارد موضوع انتخابات است. ما به عنوان یک جریان فکری علیرغم اینکه برنامه مفصلی جهت انتخابات با اهدافی مقدس در جهت پالایش جریان اصولگرایی از افراطی گری داشتیم، لیکن از آنجا که به دنبال مسئولیت پذیری هستیم بسیاری از برنامه های خود را به پس از انتخابات 7 اسفند وانهاده‌ایم.

وی افزود: ما قائلیم که روحانیت محور حرکت ماست لیکن استفاده ابزاری از مقدسات، دین وروحانیت را غلط می دانیم و قائلیم در سیاست ورزی مبتنی‌بر دین باید سیاست ما اخلاقی باشد نه آنکه اخلاقمان سیاسی شود و دروغ ، تزویر و تخریب شیوه عملمان باشد.

دکتر جلالی در ادامه خاطرنشان کرد: مسئله دیگر اینکه جابجا شدن قدرت به صورت مسالمت آمیز در جمهوری اسلامی یک نعمت عظیم الهی و دستاورد بزرگ انقلاب اسلامی و مایع افتخار ملی است ، متاسفانه برخی از افراد تعابیر نامناسبی در مورد انتخابات اسفند 94 دارند و با پیشگویی، این انتخابات را با عنوان فتنه 94 یاد می کنند، که اگر نفس انتخابات را فتنه می دانند که جفا به امام و رهبری و خون شهداست اما اگر اطلاعاتی در دست دارند که در انتخابات قرار است فتنه به پا شود باید بدانند این مسئله با سخنرانی حل نمی شود، باید اطلاعات خود را به دستگاه های مسئول بدهند تا رسیدگی شود.

وی در ادامه تصریح کرد: اقدامات خودسرانه ، تعرض به فعالیت های قانونی، سیاسی ، فرهنگی و اجتماعی ، حمله به سفارتخانه ها و دیگر اقداماتی از این دست محکوم است، اینجانب ضمن درخواست از دولت برای پیگیری نقض گسترده حقوق بشر و قتل عام شیعیان توسط رژیم سعودی، از دستگاه های مسئول خصوصا دستگاه قضا خواستارم تا عاملان حمله به سفارت عربستان ، در اسرع وقت و بدون ملاحظات سیاسی ، معرفی و مجازات گردند.

نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس در پایان در سخنی با مردمان نجیب شاهوار، گفت: دیار بایزید بسطامی، ابوالحسن خرقانی و ابن یمین فریومدی و مردمانش نگین درخشان در قلب ایران اسلامی هستند که هزاران شهید و ایثارگر در دفاع از شرف و ناموس کشور عزیزمان تقدیم داشته اند.

وی افزود: چهار دوره افتخار نمایندگی مردم شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی و تلاش برای خدمت حداکثری به این مردم شریف هیچ گاه فراموش شدنی نیست و سند افتخاری برپیشانی این خدمتگزار کوچک است.

رییس مرکز پژوهش‌های مجلس تاکید کرد: حال در آستانه دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ، زمینه دیگری از تصمیم جهت ورود به میدان عمل و خدمت به مردم سرافراز ایران فراهم آمده است که امید دارم آنچه رضایت الهی در آن است محقق شود.



 








يکشنبه ٢٧ دی ١٣٩٤
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 






تمامي حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت دكتر كاظم جلالي می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع  بلامانع است.

شماره سامانه پیام کوتاه : 3000880099