صفحه اصلی > تمام اخبار > اخبار مجلس 
اخبار > مشکلات مردم، مسائل سیاسی و دعواهای جناحی نیست


نسخه چاپي  ارسال به دوست

مشکلات مردم، مسائل سیاسی و دعواهای جناحی نیست
    دبیر فراکسیون رهروان ولایت تغییرات آرا در انتخاب هیات رئیسه دائم مجلس را پیامی معنادار برای افرادی دانست که مسیر متفاوتی را طی کرده اند و گفت: باید پس از این انتخابات ،رقابت‌ها به رفاقت‌ها تبدیل شود زیرا مشکلات مردم مشکلات سیاسی و دعواهای جناحی نیست.

   

به گزارش خبرگزاری خانه ملت٬ کاظم جلالی در حاشیه برگزاری نشست علنی امروز سه شنبه ۱۶ خرداد مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران با اشاره به انتخاب هیات رئیسه دائم نهمین دوره مجلس تصریح کرد: فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت توانست اکثریت کرسی های هیات رئیسه را به خود اختصاص دهد و طبعأ همین مساله نشان دهنده وزن فراکسیون‌ها در نهمین دوره مجلس شورای اسلامی است.

نماینده مردم شاهرود در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: البته تصور ما این بود که پس از انتخاب هیات رئیسه موقت گام ها به سمت یک نوع وفاق و هماهنگی پیش برود اما در هر حال دوستان صلاح دانستند در انتخابات هیات رئیسه دائم نیز با لیست های متفاوتی شرکت کنند گرچه ما شاهد تغییراتی در هیات رئیسه موقت و دائم نبودیم و همان افرادی که در ابتدا انتخاب شدند مجددا از سوی نمایندگان رای آوردند.

وی افزود: ما امیدواریم این انتخابات بتواند مسیر وحدت و هماهنگی میان نمایندگان را هموار کند تا بتوان براساس این مسیر حرکت کرد و مایه نشاط در مجلس شد.

جلالی با اشاره به تخریب ریاست مجلس پیش از برگزاری انتخابات هیات رئیسه موقت و دائم یادآور شد: در هیچ دوره ای از مجلس در نظام جمهوری اسلامی ایران ما شاهد این حجم تخریب علیه رئیس مجلس نبوده ایم و از طرفی دیگر شاهد بودیم بحث انتخاب رئیس مجلس و هیات رئیسه به سطح جامعه کشانده شد؛ امیدواریم دیگر شاهد چنین صحنه هایی نباشیم و سعی در حفظ سرمایه های ملی داشته باشیم.

وی با اشاره به تغییر آرای نمایندگان در انتخاب هیات رئیسه دائم بیان کرد: تغییراتی که در آرا ایجاد شده بود هم دارای پیام هایی بود که امیدوارم آن نمایندگانی که مسیر متفاوتی را طی کردند این پیام را به خوبی درک کنند و به حفظ نشاط در مجلس شورای اسلامی کمک کنند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس  با اعلام این که هفته آینده مجمع عمومی فراکسیون رهروان ولایت اقدام به برگزاری جلسه خواهد کرد٬ گفت: باید اعضای  دائم هیات رئیسه این فراکسیون مشخص شوند و قطعا برنامه ریزی چهار ساله برای این فراکسیون وجود خواهد داشت تا از همه ظرفیت های نمایندگان استفاده شود. همچنین در ابعاد قانونگذاری و نظارت نیز از تمام توان خود استفاده خواهیم کرد.

جلالی تاکید کرد: مجلس نهم در همین گام‌ها ی اول نشان داد که دارای نمایندگانی با شهامت و شجاعت است که باید از ظرفیت و توان این افراد به خوبی استفاده کرد.

به گفته جلالی علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در انتخابات دائم هیات رئیسه فراکسیون رهروان ولایت کاندیدا نخواهد شد.

وی همچنین با اشاره به این که پس از انتخاب علی لاریجانی به عنوان رئیس مجلس نهم باید رقابت ها به رفاقت تبدیل شود، گفت: مشکلات مردم مشکلات سیاسی و دعوای جناحی نیست بلکه مشکلات معیشتی و اقتصادی است و تنها راه حل این مشکل توجه ویژه به پیام مقام معظم رهبری در حمایت از کار و سرمایه ایرانی است؛ نمایندگان باید تلاش کنند اگر مشکلی در این ارتباط وجود دارد آن را با قانونگذاری حل کنند و وقت خود را به جار و جنجال ها و دعواهای سیاسی اختصاص ندهند.

وی تاکید کرد: فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت نیز تلاش خواهد کرد به مقولات کارشناسی توجه کند و از دعواهای سیاسی و جناحی پرهیز کند.

نماینده مردم شاهرود در مجلس نهم در بخش دیگری از سخنان خود به مذاکرات بغداد اشاره کرد و گفت: در این مذاکرات طرفین مواضع خود را به شکلی شفاف مطرح کردند و جمهوری اسلامی ایران یک بار دیگر موضع خود را برای غرب تبیین کرد؛ کشورهای ۱+۵ باید از موضع شفاف ایران استقبال کنند و بدانند که ملت ایران هیچگاه از مسیر صلح‌آمیز خودعقب نشینی نخواهد کرد.

جلالی افزود: افکار عمومی در ایران به مذاکرات طرف های غربی اعتماد ندارد زیرا بارها مذاکرات انجام شده و پس از پایان مذاکرات مسیر قبلی را پیموده اند.

وی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران بهترین مسیر را گفت وگوهای هدفمند و منتج به نتیجه و براساس دریافت های کارشناسی می داند؛ ارجاع موضوع هسته ای جمهوری اسلامی ایران به شورای امنیت سازمان ملل یک انحرافی در پرونده هسته ای ایران ایجاد کرد در حالی که کشورهای غربی برای اعتمادسازی باید پرونده ایران را به آژانس بین المللی انرژی اتمی بازگردانند زیرا زبان تهدید و تحریم زبانی نیست که منجر به تسلیم شدن اراده ملت ایران شود.

جلالی گفت: مذاکرات و گفتگوها در روسیه ادامه خواهد داشت اما نوع اقداماتی که آژانس بین المللی انرژی اتمی انجام می دهد سیاسی کاری است و امیدواریم که آنها پرونده را به مسیر اصلی خود بازگردانند و آژانس بین المللی اتمی در بررسی پرونده هسته ای ایران توجهی به انحرافات نداشته باشد زیرا بهترین راه برای حل این مساله بازگرداندن پرونده به مسیر اصلی است.

وی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر همکاری مجلس با دولت در سال پایانی تصریح کرد: نمایندگان با استفاده از اهرم های قانونی و نظارت می توانند بر کار دولت نظارت داشته باشند و از جار و جنجال ها و دعواهای سیاسی نیز پرهیز کند زیرا مجلس محل کار دسته جمعی و خرد جمعی است.









سه شنبه ١٦ خرداد ١٣٩١
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 






تمامي حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت دكتر كاظم جلالي می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع  بلامانع است.

شماره سامانه پیام کوتاه : 3000880099