عضویت در سرویس خبری

نام

پست الکترونیکی

محتويات مرتبط
صفحه اصلی > تمام اخبار > اخبار ايران 
اخبار > عزم جدی ایران و روسیه بر توسعه کریدور شمال جنوب


نسخه چاپي  ارسال به دوست

عزم جدی ایران و روسیه بر توسعه کریدور شمال جنوب
    رییس مرکز صادرات روسیه و رئیس سازمان کریدورهای بین الملی در دیدارهای جداگانه با سفیر جمهوری اسلامی ایران در حاشیه دوازدهمین نشست اقتصادی روسیه و کشورهای اسلامی خواستار همکاری بیشتر دو کشور برای تکمیل کریدور شمال جنوب بخصوص احداث خط آهن رشت - آستارا در این مسیر شدند.

   


 ورونیکا نیکیشینا رییس مرکز صادرات روسیه در این دیدار تکمیل کریدور شمال جنوب را برای رونق اقتصادی دو کشور و منطقه مهم عنوان کرد و گفت از اروپا تا هند نیاز بسیار مهمی به این مسیر دارند.

 وی تصریح کرد : ایران و روسیه در این مورد کارهای زیادی در آینده با هم خواهند داشت.

رئیس سازمان کریدورهای بین الملی نیز در دیدار با سفیر ایران بر اهمیت تکمیل این کریدور تاکید کرد و خواستار احداث  خط آهن رشت - آستارا برای تکمیل این مسیر مهم اقتصادی بین المللی شد.

وی افزود: ولادیمیر پوتین تاکید خاصی بر راه اندازی کریدور های بین المللی خصوصا در مسیر شمال جنوب دارد.   

دكتر جلالی سفیر کشورمان در فدراسیون روسیه در این دیدارها گفت. : یکی از مهمترین موضوعاتی که سفارت ایران در یکسال اخیر هم در ایران و هم در روسیه پیگیری کرده تکمیل کریدور شمال-جنوب بوده است .

 وی گفت: در دیدارهایی که بارها با مقامات روسیه از جمله هفته گذشته با معاون وزارت خارجه داشته ام چشم‌اندازهای اجرای عملی پروژه کریدور حمل و نقل بین المللی «شمال-جنوب»   مورد تاکید و بررسی قرار گرفته است.

دكتر جلالی خاطر نشان کرد :  برای اولین بار با همکاری مشترک ایران و روسیه محور شمال جنوب به صورت ترکیبی ماه گذشته فعال شد و اولین محموله کاغذ از فنلاند به مقصد هند در آستارا توسط کامیون بارگیری و مجددا در رشت از طریق قطار به مقصد ارسال شد.  

 سفیر ایران گفت بر اساس توافق مقرر شد با شیوه ترکیبی ماهانه دو محموله و بعد از سه ماه هفته ای یک تا دو محموله در این مسیر جابجا شود.

دكتر کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران  با بیان اینکه کریدور شمال-جنوب نقش مهمی در توسعه مبادلات تجاری دو کشور خواهد داشت، اظهار کرد: این راه، آینده درخشانی خواهد داشت بنابرین تکمیل هر چه سریعتر این مسیر ضروری است.    

 با اجرای این پروژه، شمال اروپا به شرق آسیا از طریق ایران، جمهوری آذربایجان و روسیه متصل می‌شود و هدف اولیه‌ای که برای این طرح نوشته شد، ترانزیت سالانه پنج میلیون تن کالا از این مسیر است.









جمعه ٨ مرداد ١٤٠٠
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 






تمامي حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت دكتر كاظم جلالي می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع  بلامانع است.

شماره سامانه پیام کوتاه : 3000880099