عضویت در سرویس خبری

نام

پست الکترونیکی

محتويات مرتبط
صفحه اصلی > آرشیو پربیننده ترین ها  
اخبار > ایجاد دانشگاه در شهر بیارجمند/ اختصاص ردیف خاص برای پردیس کشاورزی بسطام


نسخه چاپي  ارسال به دوست

ایجاد دانشگاه در شهر بیارجمند/ اختصاص ردیف خاص برای پردیس کشاورزی بسطام
    خبرگزاری فارس: نماینده مردم شاهرود در مجلس ایجاد دانشگاه در شهر بیارجمند و اختصاص ردیف خاص برای پردیس کشاورزی بسطام را با توجه به موقعیت اکولوژیکی آن خواستار شد.

   

به گزارش خبرگزاری فارس از شاهرود، کاظم جلالی ظهر امروز در افتتاح رسمی پردیس مهندسی و فناوری‏های نوین دانشگاه صنعتی شاهرود، اهتمام جمهوری اسلامی ایران به خصوص دولت‏های نهم و دهم به امر آموزش عالی را بی‏بدیل عنوان کرد.

وی ردیف خاص اعتباری برای پردیس دانشکده کشاورزی بسطام، ایجاد دانشگاه در شهر بیارجمند با توجه به موقعیت اکولوژیکی آن، ایجاد دانشکده‏های علوم انسانی و تخصیص بودجه و اعتبار به دانشگاه صنعتی شاهرود را با توجه به سایر مراکز علمی هم‌جوار خواستار شد.

در این مراسم، حجت‏الاسلام محمود ترابی و علیرضا خلخالی معاون سیاسی امنیتی استاندار سمنان با توجه به دانشجوپذیر بودن استان سمنان، بر توجه به مسائل فرهنگی و رفاهی دانشجویان این استان تأکید کردند.

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود نیز در گزارشی به بیان مقایسه‏ای دستاوردهای این دانشگاه از سال 84 تاکنون پرداخت و گفت: در حال حاضر، 11 هزار و 700 دانشجو در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی‏ارشد و دکترا در 117 رشته گرایش در این دانشگاه تحصیل می‏کنند که از این تعداد، 70 درصد دانشجویان روزانه و بقیه نوبت دوم هستند.

علی مرادزاده افزود: در حال حاضر، 86 رشته در مقطع تحصیلات تکمیلی به تفکیک 61 رشته کارشناسی‏ارشد و 25 رشته در مقطع دکترا در این دانشگاه وجود دارد.

وی تعداد اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود را در حال حاضر 246 نفر تمام وقت اعلام کرد و گفت: 108 عضو هیئت علمی به تدریج به این مجموعه افزوده می‏شود.

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود اظهار داشت: نسبت به سال 84 از نظر رشد تعداد دانشجویان 192 درصد، تحصیلات تکمیلی 489 درصد، کارشناسی‏ارشد 216 درصد، مقطع دکترا 313 درصد و از نظر تعداد اعضای هیئت علمی 164 درصد رشد داشته‏ایم.

مرادزاده تولید علم دانشگاه صنعتی شاهرود را 482 درصد، تعداد نمایه‏های مقالات علمی اندیس شده در پایگاه‏های معتبر علمی جهان 20 برابر، رشد اعتبارات پژوهشی را 20 میلیارد ریال، فضاهای کالبدی 241 درصد که هم‏اکنون 152 هزار مترمربع است، را از توفیقات این دانشگاه از سال 84 تاکنون دانست.

وی در خصوص پردیس مهندسی و فناوری‏های نوین دانشگاه صنعتی شاهرود گفت: عملیات مطالعاتی این پردیس از سال 85 آغاز شد و هم‏اکنون زیربنای پروژه‏های این پردیس به مساحت 42 هزار و 500 متر مربع با اعتباری بالغ بر 340 میلیارد ریال رسیده است.

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود افزود: پنج دانشکده به مساحت 23 هزار مترمربع، دو خوابگاه به مساحت 6 هزار و 300 مترمربع، ساختمان کتابخانه، مرکز کامپیوتر و سلف‌سرویس دانشجویی به مساحت 13 هزار و 150 مترمربع از مهم‏ترین پروژه‏های پردیس مهندسی و فناوری‏های نوین دانشگاه صنعتی شاهرود محسوب می‏شود.









شنبه ٩ ارديبهشت ١٣٩١
نظرات بینندگان
کاربر مهمان
1391/02/11 8:17
1
2
در ره منزل لیلی که خطر هاست درآن شرط اول قدم آن است که مجنون باشی قطعاً قلم قادر نیست همه خون دل های خورده شده و پی گیریهای به عمل آمده را به نگارش در آورد واین مختصر حرفی است از هزاران کاندر عبارت آید. لذا باید قدر دانی ویژه از نماینده محبوب ومردمی خود داشته باشیم که با پشتکار وتلاشهای وافر ودلسوزانه اش درجهت ارتقاء شهرستان گامهای مفیدی برداشته و روز به روز در اثر بخشی به این مهم کوشا تر بوده است. امیدوارم با اجماع خودجوش صورت پذیرفته در این دوره همه مسئولین شهرستان در جهت پیشرفت شاهوار عزیز خود را با نماینده محبوب ومردمی همراه تر نمایند .
کاربر مهمان
1391/02/10 8:38
1
0
جناب آقای دکتر جلالی -باسلام بهتر نیست به جای ایجاد دانشگاه در شهر های مجاور ، دانشکده هایی متناسب با آن منطقه ولی تحت پوشش دانشگاه صنعتی ایجاد کنیم .مطمئنا این امکان شدنی تر از ایجاد دانشگاه در یک شهر به طور مثال 7 هزار نفری میباشد بااین سیاست هم عدالت برقرار شده ، هم بر وسعت عمل دانشگاه صنعتی افزوده شده وهم امکان توسعه تدریجی ونهایتا مستقل شدن این دانشکده ها فراهم خواهد شد.
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 






تمامي حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت دكتر كاظم جلالي می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع  بلامانع است.

شماره سامانه پیام کوتاه : 3000880099