عضویت در سرویس خبری

نام

پست الکترونیکی

محتويات مرتبط
صفحه اصلی > تمام اخبار > اخبار ايران 
اخبار > بیش از از ۶۰ طرح ضد ایرانی در کنگره آمریکا پس از برجام مطرح شده است


نسخه چاپي  ارسال به دوست

بیش از از ۶۰ طرح ضد ایرانی در کنگره آمریکا پس از برجام مطرح شده است
    رئیس مركز پژوهش‌هاي مجلس گفت: پس از امضای برجام بیش از ۶۰ طرح ضد جمهوری اسلامی ایران در کنگره آمریکا مطرح شده است.

   

خبرگزاري خانه ملت نوشت؛

دكتر کاظم جلالی در نشست علنی امروز (سه شنبه 27 تیرماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی یک فوریت طرح قانونی مقابله با اقدامات ماجراجویانه و تروریستی آمریکا در منطقه به عنوان یکی از طراحان این طرح گفت: اقدامات تفرقه افکنانه، ماجراجویانه و همچنین حمایت از تروریست و افراطی گرایی در داخل منطقه توسط برخی قدرت های فرامنطقه ای به ویژه ایالات متحده آمریکا روز به روز دامنگیر منطقه شده و صلح و ثبات و امنیت منطقه را بیشتر به خطر می اندازد، لذا براین اساس لازم بوده که مجلس شورای اسلامی و نمایندگان واکنش همگرایانه ای نسبت به اقدامات ماجراجویانه آمریکا و همچنین طرح هایی در که کنگره آمریکا مطرح می شود، نشان دهند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس درمجلس شورای اسلامی افزود: پس از امضای برجام برخلاف اینکه تصور می شد که رفتار آمریکایی ها به سمت عقلانیت گرایش پیدا کند، بیش از 60 طرح ضد جمهوری اسلامی ایران در کنگره ایالات متحده آمریکا مطرح شده است.

دكتر جلالی با بیان اینکه هر روز از سوی نمایندگان مجلس سنای آمریکا طرح هایی به عنوان طرح های ضدایرانی و یا تشدید تحریم ها علیه جمهوری اسلامی ایران مطرح می شود، ادامه داد: مردم مقاوم ایران در طول 38 سال گذشته نشان دادند که در طول زیاده خواهی ایالات متحده آمریکا مقاوم هستند و تحریم ها نمی تواند بر روی ملت ایران اثری بگذارید. خود آمریکایی ها این موضوع را به یاد دارند، که وقتی بحث برجام مطرح شود، عده ای می گفتند که تحریم ها جواب داده که ایران پای میز مذاکره است، اما در همان زمان رئیس جمهور آمریکا اعتراف کرده که تحریم ها در داخل ایران اثر چندانی نداشته که آنها سر میز مذاکره آمده باشند.

وی با اشاره به اینکه پای میز مذاکره رفتن براساس یک حق طلبی و یک منطق بوده که در درون خانواده انقلاب وجود داشته است، یادآور شد: از سوی دیگر شاهد این هستیم که آمریکایی ها برخی نهادهای اصیل انقلابی ایران از جمله سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را مورد هجمه قرار می دهند، باید به آنها اعلام شود که سپاه نهاد مقدس برآمده از نظام است، ما بگومگوهای داخلی خانوادگی داریم، اما این بگومگوهای خانوادگی نباید آنها را وسوسه کند.

دكتر جلالی با بیان اینکه همانگونه که ریاست محترم مجلس بیان کرد سپاه خط قرمز همه نیروهای انقلاب در درون خانواده انقلاب است، افزود: علی رغم تمامی اختلاف سلیقه ها و بگومگوهایی که به طور طبیعی در بین ما جریان دارد، نیروی قدس یک نیروی رهایی بخش، طرفدار مستضعفان و محرومان عالم و ضد تروریست ها است که آن را در عمل نشان داده است.

وی ادامه داد: در درون منطقه از مسیحیان، آشوریان و طوایف و مذاهب و ادیان مختلف مورد هجمه تروریست ها قرار گرفته اند و آن نیرویی که از همه مردم و انسانیت دفاع کرد جمهوری اسلامی ایران و سپاه قدس بود. ما بین مردم در دفاع از آنها اختلاف دینی، مذهبی، رنگی و نژادی قائل نیستیم.

رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بر این اساس، طرحی آماده شده که تمامی نیروهای داخل مجلس و فراکسیون ها در تهیه آن نقش موثری ایفا کرده اند، اظهار کرد: باید از تمامی فراکسیون های مجلس به جهت همکاری در تهیه این طرح تشکر کنم، در این طرح که دارای 8 بخش است؛ در بخش اول به تعاریف، در بخش دوم به تعیین راهبرد، بخش سوم به حمایت آمریکا از تروریست اشاره شده و شواهد و کسانی که حمایت می کنند در این بخش نشان داده شده است.

دكتر جلالی افزود: در بخش چهارم به مسائل نقض حقوق بشری آمریکا اشاره شده است، امروز سیاست خارجی آمریکا دارای تناقض جدی است، از یک سو آمریکایی ها می گویند که طرفدار دموکراسی هستند و از سوی دیگر از خشن ترین حکومت های منطقه حمایت می کنند که این تناقض آشکار در سیاست خارجی آمریکاست. در همین منطقه آمریکا از حکومت هایی حمایت می کنند که این حکومت ها مانند عربستان در یمن جنایت کرده و فاجعه انسانی بزرگ در حال حاضر در یمن جاری است که این به دست حکومت عربستان که آمریکا حامی بزرگ آن است، انجام می شود که ترامپ رئیس جمهور آمریکا نخستین سفر خود را به این شرکت انجام داد.

عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس با بیان اینکه ایران در بخش مجازات ها و اقدامات متقابل به شکل پلکانی عمل می کند، افزود: اگر آمریکایی ها بخواهند باز به رفتار خود ادامه دهند، ایران اقدامات دیگری را تدبیر می کند که در اقدامات تکمیلی انجام می شود.

دكتر جلالی در تشریح بخش ششم گفت: مقابله با تحریم های اقتصادی آمریکا و حمایت از اتباع ایران و هماهنگی در بخش نهایی است. آنچه که مشخص بوده این است که این بخشی کوچک از شمشیر برنده جمهوری اسلامی ایران بودن که امیدوارم آمریکایی ها به اصلاح رفتار خود پرداخته و به شعار تغییر رژیم درباره کشورهای مستقل بپردازند.

رئیس مركز پژوهش‌هاي مجلس تصریح کرد: پیش نویس در جلسه فراکسیون ها مطرح شده که امیدوارم نمایندگان از این طرح حمایت کرده تا کمیسیون امنیت ملی این طرح را با قوت بررسی کند./








سه شنبه ٢٧ تير ١٣٩٦
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 






تمامي حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت دكتر كاظم جلالي می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع  بلامانع است.

شماره سامانه پیام کوتاه : 3000880099