نسخه چاپي
ارسال به دوستحادثه میدان کاج سعادتآباد در کمیسیون امنیت مجلس بررسی میشود

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس از بررسی حادثه میدان کاج سعادتآباد با حضور مسئولان وزارت کشور و نیروی انتظامی در این کمیسیون خبرداد.
به گزارش خبرگزاری شبستان، کاظم جلالی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در حاشیه جلسه علنی امروز مجلس با اشاره به حادثه میدان کاج سعادتآباد که در آن فردی در حضور مأمور نیروی انتظامی فردی دیگر را با چاقو کشته بود در جمع خبرنگاران گفت: این حادثه بسیار تأثر برانگیز بود.
وی با اشاره به انتشار فیلم این حادثه در بسیاری از سایتهای خبری اظهار کرد: این حادثه نیازمند پیگیری جدی است و به همین دلیل ما از وزارت کشور و نیروی انتظامی دعوت کردهایم که در جلسه صبح چهارشنبه، 19 آبان در کمیسیون امنیت ملی برای ارایه برخی توضیحات حضور پیدا کنند.
جلالی ادامه داد: ما در این جلسه این حادثه را بررسی میکنیم و بعد از این جلسه نتایج را به اطلاع عموم میرسانیم.
سه شنبه ١٨ آبان ١٣٨٩