صفحه اصلی > تمام اخبار > اخبار ايران 
اخبار > سهم كم ايران از بازار جهاني نرم‌افزار بايد ارتقا پيدا كند


نسخه چاپي  ارسال به دوست

سهم كم ايران از بازار جهاني نرم‌افزار بايد ارتقا پيدا كند
    نماينده مردم شاهرود و ميامي در مجلس با تاكيد بر گسترش خطوط ارتباطي و زيرساخت در كشور، افزود: سهم ايران از بازار نرم‌افزاري دنيا بسيار اندك است از همين‌رو بايد زمينه‌ براي گسترش فعاليت متخصصان نرم افزار در كشور ايجاد شود.

   

به گزارش پايگاه اطلاع رساني دكتر جلالي، محمود واعظي وزير پيشنهادي ارتباطات و فناوري اطلاعات، با حضور در مركز پژوهش‌هاي مجلس با دكتر كاظم جلالي رئيس اين مركز ديدار و گفت وگو كرد.

دكتر كاظم جلالي در اين ديدار با تاكيد بر اهميت ارتباطات در دنياي امروز، گفت: بايد در كشور زمينه‌هاي گسترش خطوط ارتباطي و زيرساخت ايجاد شود چرا كه امروز يكي از زيربناهاي لازم براي توسعه كشور، ايجاد خطوط ارتباطي گسترده است.

نماينده مردم شاهرود و ميامي در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به مشكلات موجود در حوزه ارتباطات و فناوري اطلاعات، افزود: فضاي مجازي و توليد نرم‌افزار به يكي از منابع مهم درآمدي براي كشورهاي در حال توسعه تبديل شده است در حالي كه سهم ايران از اين بازار بسيار اندك است از همين‌رو بايد زمينه‌ براي گسترش فعاليت متخصصان نرم افزار در كشور ايجاد شود.

وي با تاكيد بر استفاده از توانمندي جوانان و متخصصان داخلي در حوزه ارتباطات و فناوري اطلاعات، تصريح كرد: بايد در كنار گسترش خطوط ارتباطي موضوع حفظ امنيت اطلاعات در فضاي مجازي و ارتباطات مورد توجه جدي قرار بگيرد.

رئيس مركز پژوهش‌هاي مجلس پيشرفت در زمينه فناوري اطلاعات نسبت به كشورهاي منطقه را كند توصيف كرد و يادآور شد: در چند سال اخير جايگاه ايران در زمينه شاخص توسعه دولت الكترونيك با وجود پيشرفت هشت پله‌اي در جهان، در بين كشورهاي سند چشم انداز تغييري نكرده است كه در اين زمينه دولت تدبير و اميد بايد گام‌هاي سازنده‌اي به سمت دستيابي به افق چشم‌انداز بردارد.

محمود واعظي وزير پيشنهادي ارتباطات و فناوري اطلاعات در ادامه اين ديدار با اشاره به برنامه‌هاي خود، توضيح داد: توسعه شبكه و زيرساخت از طريق شبكه باند بين‌المللي و شبكه داخلي يكي از اولويت‌هاي كاري من در صورت تصدي وزارتخانه ارتباطات و فناوري اطلاعات خواهد بود كه اين امر زمينه‌ساز رشد در حوزه‌هاي بسياري را فراهم مي‌كند.

وي گسترش خطوط ارتباطي در سطح كشور را از اولويت‌هاي برنامه كاري خود خواند و تصريح كرد: حضور فعالانه در مجامع ارتباطي منطقه‌ و بین‌الملل با درنظر گرفتن منافع ملي از عواملي است كه باعث رشد جايگاه ايران در بين كشورهاي منطقه در زمينه توسعه فعاليت‌هاي الكترونيكي مي‌شود.

واعظي با تاكيد بر كاربردي بودن گزارش‌هاي علمي و كارشناسانه مركز پژوهش‌هاي مجلس، گفت: تحقيق و توسعه فناوري‌هاي بومي در كشور نيازمند تدوين ضوابط و مقرراتي هستيم كه اميد است با همكاري هرچه بيشتر با مركز پژوهش‌هاي مجلس بتوان در اين زمينه گام‌هاي بلند و موثري برداشت.

در پايان اين ديدار تفاهم شد تا وزير پيشنهادي ارتباطات و فناوري اطلاعات سه ماه پس از اخذ راي اعتماد از مجلس برنامه‌اي را در بخش‌هاي توسعه خطوط ارتباطي و گسترش فضاي تبادل اطلاعات تهيه كرده تا با تعامل و همكاري مركز پژوهش‌هاي مجلس برنامه‌اي در اين زمينه به ويژه در بحث تدوين مقررات نهايي شد تا زمينه عملياتي شدن آن ايجاد شود.










چهارشنبه ١٦ مرداد ١٣٩٢
نظرات بینندگان
کاربر مهمان
1392/05/19 1:31
0
0
خب البته با حضور دکتر ظریف جایی برای دکتر واعظی تو پست وزارت امور خارجه نیست ولی به هر حال ایشون از پژوهشگران برجسته ادبیات روابط بین الملل هستند و آثار ایشون سهم به سزایی در غنای این حوزه از علم سیاست در کشور ما داشته امیدوارم موفق باشند و از ایستگاه بهارستان به سلامت عبور کنند
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 






تمامي حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت دكتر كاظم جلالي می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع  بلامانع است.

شماره سامانه پیام کوتاه : 3000880099