مهندس نيكزاد در مراحل مختلف بازديد ضمن اخذ گزارش از چگونگي پيشرفت پروژه مسكن مهر با مسئولين تعاونيهاي مسكن گفتگو كرد و براي رفع مشكلات آنان دستورات لازم را صادر نمود.
وزير مسكن و شهرسازي به اتفاق نماينده شاهرود در مجلس شوراي اسلامي و استاندار سمنان در جلسهاي با حضور شهرداران، رؤساي شوراي شهرها، مديران بانكها و مديران كل و مسئولين حضور يافت. در اين جلسه نماينده شاهرود ضمن عرض خيرمقدم به وزير و هيأت همراه و تشكر و قدرداني از حضور ايشان در شهرستان شاهرود خواسته هاي شوراها و شهرداريها را با وزير مسكن و شهرسازي درميان گذاشت.
نماينده شاهرود در اين جلسه نخست درخصوص ضرورت انتقال پادگان لشگر 58 تكاور ذوالفقار از داخل شهر به خارج شهر سخن گفت و متذكر شد كه اصولاً حضور اين لشگر در شهرستان شاهرود موجب خير و بركت است اما ضرورت دارد پادگان از داخل شهر به مكاني مناسب در خارج از شهر كه زمين آن نيز تحويل داده شده است انتقال داده شود.
كاظم جلالي در اين جلسه ضمن برشمردن مشكلات شهرداري شاهرود ازجمله درخصوص بافت فرسوده و مسائل مربوط به ميدان مركزي شهر و مشكلات ناشي از محدوده شهر در برخي از نقاط خواستار رسيدگي جدي به اين مسائل شد.
نماينده شاهرود در مجلس شوراي اسلامي همچنين مشكلات مربوط به شهرهاي بسطام، مجن، ميامي، بيارجمند و كلاته خيج را برشمرد.
در اين جلسه وزير مسكن در پاسخ مطالبات شوراها و شهرداريها مطرح شده توسط دكتر جلالي دستورات مهمي صادر كرد.
در اين جلسه بنابر دستور وزير مسكن و شهرسازي مقرر شد يك هكتار زمين در مكان مناسب به شهرداري شاهرود اعطاء شود تا فرهنگسراي شهرداري را در آن مكان احداث نمايند شايان ذكر است در دور دوم سفر هيئت دولت به استان مصوب شد كه شهرداري شاهرود فرهنگسرايي را احداث نموده و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي آن فرهنگسرا را تجهيز نمايد.
همچنين در اين جلسه مقرر شد مبلغ چهارصد ميليون تومان از عوارضات پرداخت نشده توسط مسكن و شهرسازي به شهرداري هرچه سريعتر پرداخت گردد. همچنين در اين جلسه مقرر گرديد موافقت با افزايش 100 هكتار زمين به محدوده شهر شاهرود ، اختصاص 30 هكتار زمين در حريم شهر و خارج از محدوده به شهرداري شاهرود و موافقت با احداث 400 واحد مسکوني در بافت قديمي شاهرود با استفاده از تسهيلات 150 ميليون ريالي از طرف وزارت مسكن و شهرسازي در اختيار شهرداري شاهرود قرار گيرد.
همچنين در اين جلسه وزير مسكن و شهرسازي دستور داد كه 20 هكتار زمين جهت مسكن مهر و همچنين احداث برخي از پروژههاي مصوب دولت در شهر بسطام خريداري و در اختيار اين اهداف قرار گيرد.
در ادامه جلسه مقرر گرديد كه 10 هكتار زمين نيز جهت انجام پروژه هايي چون مسكن مهر و احداث ساير پروژههاي ضروري در مجن در اختيار آن شهر قرار گيرد.
همچنين با افزايش 5 هكتار زمين به محدوده شهر كلاته خيج موافقت و مقرر گرديد زمين رايگان در پروژه 30 واحدي مسكن مهر در شهرميامي و 24 واحدي شهر بيارجمند در اختيار اين دو شهر قرار گيرد.
در پايان وزير مسكن و شهرسازي جهت بازديد از فضاي اطراف پادگان شاهرود از پروژه 74 هكتاري مسكن مهر بازديد كرد و طي اين بازديد مقرر شد مبلغ 40 ميليارد ريال توسط مسکن و شهرسازي و استانداري سمنان براي تامين تاسيسات زير بنايي و رفع مشکلات مسکن مهر در شاهرود و همچنين زمين مورد نياز در محل احداث پروژه مسکن مهر براي احداث فضاهاي ورزشي ،فرهنگي ، بهداشت درمان و فضاي سبز به طور رايگان در اختيار دستگاه هاي مجري قرار گيرد و ظرف مدت دو هفته كساني كه متقاضي زمين هستند يك قطعه زمين به سه نفر اختصاص يافته و زمين و تسهيلات براي ساخت در اختيار آن سه نفر قرار گيرد.
شايان ذكر است در جلسه كارگروه مسكن و شهرسازي كه در سفر دوم رياست محترم جمهوري در مركز استان تشكيل شده بود كاظم جلالي نماينده شاهرود ضمن انتقاد جدي از مكان اجراي پروژه مسكن مهر به دليل نامناسب بودن زمين و عبور خط فشار قوي برق از آن و وجود سيلابها و ناهمواري زمين از عقب ماندگي اين پروژه نيز انتقاد كرده بود در پي اين مسائل رئيس جمهور در آن جلسه دستور داد ظرف مدت يكماه زمين در اختيار گروههاي سه نفره قرار گيرد اما متأسفانه اين دستور با اجرا همراه نشده و حال مجدداً وزير مسكن چنين دستوري را صادر كردند و بايد منتظر ماند و در خصوص اجراي اين دستور قضاوت كرد.