به گزارش خبرنگار پارلماني ايرنا، کاظم جلالي نماينده شاهرود در حاشيه جلسه علني روز سه شنبه مجلس شوراي اسلامي درجمع خبرنگاران درباره تحريم هاي احتمالي غرب عليه جمهوري اسلامي ايران،اظهار داشت: دشمنان تلاش مي کنند با فضا سازي،به تعبير خودشان علاوه بر ايجاد انفجار دروني،در خارج از کشور نيز با ايجاد فضاي رواني و برجسته کردن مسائلي نظير تحريم و برخي مسائل داخلي ايران، فشار را درصحنه بين المللي به جمهوري اسلامي ايران افزايش دهند .
سخنگوي امنيت ملي و سياست خارجي ادامه داد: ما بايد در داخل کشور اين استراتژي را به خوبي بشناسيم و پادزهر آن را ايجاد کنيم .
جلالي گفت: ايجاد چنين پادزهري هم بدون تفکر و بدون تصميم گيري و حرکت هاي عاقلانه که منجر به وحدت و اتحاد شود، مفيد نخواهد بود .
نماينده مردم شاهرود در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به تحريم فروش بنزين به جمهوري اسلامي ايران که اخيرا در سناي آمريکا مطرح شد،گفت: بسياري از شرکت هاي آمريکايي و اروپايي نسبت به اعمال چنين تحريمي، اعلام خطر نسبت به منافع خود کردند، بنا براين به يقين بايد گفت که وعده تحريم ها جز حربه اي در راستاي جنگ رواني عليه ايران نيست .
جلالي همچنين در پاسخ به سوالي درخصوص ايجاد پايگاه نظامي آمريکا در سه کشور منطقه،گفت: آمريکايي ها و کشورهاي بزرگ براي اين که خطر حضور خود را در منطقه کاهش دهند، تلاش مي کنند با ايجاد روحيه ايران هراسي، ايران را به عنوان خطري بزرگ در منطقه جلوه دهند.
وي با اشاره به ايجاد پايگاه هاي نظامي آمريکا درسه کشور منطقه گفت: آمريکايي ها بعد از شکست خوردن در طرح هاي مختلفي که در منطقه خاورميانه داشتند، امروز حضور مستقيم نظامي را در منطقه پي گيري مي کنند.
سخنگوي کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي تبعات اين اقدام آمريکاييان را ايجاد مسابقه تسليحاتي در منطقه عنوان کرد و افزود: باز خورد اين موضوع به نفع کشورهاي توليد کننده سلاحهاي جديد و مدرن خواهد بود.
وي ادامه داد: تفرق و اختلافات منطقه اي نيز ايجاد مي کندکه اين هم به نفع آمريکايي ها و قدرت هاي بزرگ است.
جلالي با اشاره به مواضع رسمي جمهوري اسلامي ايران در اين زمينه،اظهارداشت: حرکت آمريکايي ها در ايجاد پايگاه نظامي در منطقه خلاف مسير ثبات، صلح و امنيت منطقه اي و بين المللي است و اين موضوع صرفا يک اعلام موضع سياسي نيست.
سخنگوي کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي خاطر نشان کرد: کشورهاي منطقه بايد بدانند با ايجاد يک سيستم امنيت دسته جمعي مدرن و جديد منطقه اي، مي شود صلح و ثبات را در اين منطقه ايجاد کرد .
جلالي اظهارات: سوء استفاده قدرت هاي بزرگ از ضعف برخي کشورها براي ايجاد پايگاه در منطقه عملا علاوه بر ايجاد شتاب رقابت تسليحاتي منطقه اي، نوعي بي ثباتي يا صلح مسلح را در منطقه ايجاد مي کند.
سخنگوي کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي افزود: با باد زدن به برخي اختلافات در داخل منطقه عملا زمينه بروز برخي بحران ها را ايجاد مي کند که به نفع مردم کشورها و دولتهاي منطقه نيست .
وي تاکيد کرد: هر نوع سيستم امنيتي در منطقه بايد با حضور جمهوري اسلامي ايران تعريف شود.