به گزارش خبرنگار پارلماني ايرنا، کاظم جلالي در حاشيه جلسه علني روز يکشنبه درجمع خبرنگاران با تاکيد بر اين مطلب که کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس در چند ماه گذشته جلساتي را با سفيران کشورهاي منطقه آغاز کرده است افزود: اين جلسات با سفيران کشورهاي عربي برگزار شد و گفت و گوهاي مفيدي انجام شد.
جلالي تصريح کرد: اين کميسيون بعدازظهر فردا سفيران اروپايي را دعوت کرده که اين جلسه با حضور رييس مجلس و اعضاي کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي تشکيل ميشود.
سخنگوي کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي يادآور شد: در اين جلسه اعضاي کميسيون نظرات خود را با سفيران کشورهاي اروپايي مطرح و آنها نيز فرصت دارند در اين جلسه ديدگاههاي خود را بيان کنند.
جلالي همچنين در پاسخ به سوالي درخصوص اظهارات آمريکايي ها درمورد سفر رييس جمهوري اسلامي به نيويورک و شرکت در کنفرانس بين المللي بازنگري ان.پي.تي،اظهار داشت: سفر مقامات ايراني در قالب سفر بين المللي انجام ميشود.
وي تصريح کرد: هر کشور عضو سازمان ملل متحد حق دارد در مقر اين سازمان بين المللي حضور و در جلسات آن شرکت کند.
جلالي با تاکيد بر اين که اين سفر رييس جمهوري اسلامي ايران ارتباطي به آمريکا ندارد،يادآور شد: موضع گيري مقامات به ويژه سناتورهاي آمريکايي نشان ميدهد آنها يا به قواعد بين المللي آگاه نيستند و يا به نوعي ميخواهند صهيونيستها را خشنود کنند.
وي ادامه داد: سفر آقاي احمدي نژاد به نيويورک دوجانبه نيست که کشور ميزبان بخواهد درمورد آن اظهار نظر کند.
سخنگوي کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس همچنين در پاسخ به سوال ديگري درخصوص شيطنت برخي کشورهاي عربي در زمينه خليج فارس و جزاير سه گانه،گفت: براساس اسناد کهن خليج فارس هميشه خليج فارس بوده است.
وي افزود: برخي کشورها اخيرا برخوردهايي را انجام ميدهند و يا در مجامع خود اسمهاي مجعولي را مطرح ميکنند که بايد بدانند نميتوانند با اسامي مجعول واقعيت را کتمان کنند.
سخنگوي کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي تاکيد کرد: دستگاه ديپلماسي کشور بايد واکنش متناسب را در اين زمينه نشان دهد.
جلالي ادامه داد: هم اکنون شاهد يک اقدام آرام از سوي اين کشورها هستيم که با مستند سازي و يا تاثيرگذاري بر افکار عمومي جهان تلاش دارند واقعيت را نوع ديگري نشان دهند. اين اقدامات بسيار خطرناک است و دستگاه ديپلماسي حتما بايد واکنش لازم را نشان دهد.
وي همچنين درخصوص جزاير سه گانه نيز گفت: اين جزاير ايراني است و اسناد معتبر آن نيز موجود است. کشورهاي همسايه اسناد جعلي ساخته و در اين زمينه کتاب مينويسند و در برخي مجامع آن را توزيع ميکنند.
جلالي همچنين،گفت: کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس در اين زمينه اجلاسي را با عنوان اجلاس خليج فارس در 30 ارديبهشت ماه به مدت 2 روز در بندرعباس برگزار ميکند.
سخنگوي کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس،تصريح کرد: در اين اجلاس وزير امور خارجه، وزير کشور و ديگر مقامات ايراني شرکت دارند که قرار است هم انديشي نسبت به مسايل خليج فارس و روابط همسايگان انجام شود.