1
نشست سخنگوی وزارت امور خارجه با اصحاب رسانه پنجم خرداد ماه ۱۴۰۴، بخش پنجم: در خصوص برنامه سیاست خارجی در گسترش دیپلماسی استانی و تعامل با همسایگان
موضوع استفاده از ظرفیتهای استانها به ویژه استانهای مرزی برای تقویت میدان های تجاری، اقتصادی میان جمهوری اسلامی و کشورهای همسایه از همان روز رای اعتماد در مجلس شورای اسلامی مطرح شد و وزیر محترم این موضوع را یکی از برنامه های کاری خودشان اعلام کردند و بخش دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه مامور شد تا این کار را پیش ببرد.
ظرفیت های خوبی در استانهای مرزی ما وجود دارد. همچنین در استانهایی ممکن است مرزی نباشند، اما از قدیم ارتباطات خوبی با برخی کشورهای همسایه داشتند.
نشست شیراز اولین نشست از مجموع جلساتی است که قرار است در سال ۱۴۰۴ داشته باشیم، سه یا چهار نشست دیگر در مراکز استانها برگزار خواهیم کرد و هدف از آن هم کمک به شناسایی ظرفیتهای بالقوه و بالفعل استانها در حوزه تجاری، اقتصادی و گردشگری و فرهنگی است و هم به برقراری ارتباط میان بازرگانان استانی ایران و کشورهایی که از قدیم با این استانها مراودات اقتصادی و تجاری داشتند و احیاناً ایجاد ارتباطات جدید کمک کنیم.
@MFAIran
نشست سخنگوی وزارت امور خارجه با اصحاب رسانه پنجم خرداد ماه ۱۴۰۴، بخش پنجم: در خصوص برنامه سیاست خارجی در گسترش دیپلماسی استانی و تعامل با همسایگان @MFAIran