صفحه اصلی > تمام اخبار 
اخبار > تروريسم در منطقه زاييده تفرقه، طائفه‌گري و افرا‌ط گرايي است


نسخه چاپي  ارسال به دوست

تروريسم در منطقه زاييده تفرقه، طائفه‌گري و افرا‌ط گرايي است
    رييس گروه دوستي پارلماني ايران و مالي با بيان اينكه تروريسم در منطقه زاييده تفرقه، طائفه‌گري و افرا‌ط گرايي است، گفت: تقسيم كردن تروريست‌ها به دو دسته خوب و بد بزرگترين اشتباه جامعه جهاني در مبارزه با تروريسم است.

   

هيات پارلماني مجلس شوراي اسلامي به رياست دكتر كاظم جلالي رييس گروه دوستي پارلماني جمهوري اسلامي ايران و مالي با «هونورابل بابا هاما سيدي كانه» رييس گروه دوستي پارلماني مجلس ملي مالي با ايران ديدار و گفتگو كرد.

دكتر كاظم جلالي در اين نشست كه با حضور حضور عبدالرضا عزیزی نماینده مردم شیروان، طيبه سياوشي شاه‌عنايتي نماينده مردم تهران، ري، شميرانات، اسلامشهر و پرديس در مجلس، معصومه آقاپور عليشاهي نماينده مردم شبستر در مجلس، اللهیار ملکشاهی نماینده مردم کوهدشت در مجلس، محمد کاظمی نماینده مردم ملایر در مجلس، عبدالحمید خدری نماینده مردم بوشهر در مجلس، برگزار شد، با اشاره به اهميت روابط ديپلماسي پارلماني، گفت: جمهوري اسلامي ايران علاقمند به گسترش و توسعه روابط ديپلماسي پارلماني با كشورهاي جهان به ويژه كشورهاي مسلمان است.

وي افزود: توسعه روابط ديپلماسي پارلماني با جمهوري مالي باعث گسترش روابط دوجانبه جمهوري اسلامي ايران و مالي در بخش‌هاي مختلف به ويژه در حوزه ‌هاي اقتصادي خواهد شد.

نماينده مردم تهران، ري، شميرانات، اسلامشهر و پرديس در مجلس شوراي اسلامي، تصريح كرد: بايد گروه‌هاي دوستي پارلماني مجلس شوراي اسلامي ايران و مجلس ملي مالي نقشه راه مناسبي جهت تقويت سطح روابط ديپلماسي پارلماني و نظارت بر روابط دوكشور داشته باشند.

وي ادامه داد: ارتقا سطح روابط پارلماني دو كشور به تقويت مناسبات و گسترش روابط دوجانبه منجر خواهد شد.

رييس گروه‌ دوستي پارلماني جمهوري اسلامي ايران و مالي با اشاره به ظرفيت‌هاي اقتصادي مناسب ايران، خاطرنشان كرد: با برنامه‌ريزي مدون مي‌توان در كنار ارتقا روابط ديپلماتيك در جهت همكاري‌هاي اقتصادي نيز قدم برداشت كه اين اقدام فرصتي مناسب در اختيار دو كشور قرار مي‌دهد.

وي با بيان اينكه اتاق بازرگانی جمهوري اسلامي ايران بسيار قوی است و عملكرد خوبی دارد، گفت: باید زمینه شناخت ظرفیت‌های دوکشور فراهم شود تا گام بلندي در گسترش همكاري‌ها برداشته شود.

دكتر جلالي تصريح كرد: توسعه مناسبات ايران و مالي در سه بخش قابل انجام است كه نخست با شناخت پارلمان‌ها از هم ایجاد می‌شود و سپس اين روابط با رفت و آمدهای پارلمانی ارتقا مي‌يابد و بعد از آن در سطح روابط دولت‌ها گسترش پيدا مي‌كند.

وي با اشاره به برگزاري موفق دوازدهمين دوره اجلاس اتحاديه بين‌‌المجالس اسلامي در باماكو پايتخت جمهوري مالي، تصريح كرد: نشست‌ها و اجلاس‌هاي كشورهاي مسلمان اگر با رايزني و تبادل آرا و انديشه‌ها همراه باشد به تقويت روابط بين كشورهاي جهان اسلام و رفع كدورت‌ها و تفرقه‌ها منجر مي‌شود.

رييس مركز پژوهش‌هاي مجلس تفرقه و نفاق را توطئه دشمنان براي جامعه اسلامي دانست و يادآور شد: امروز تروريسم زاييده تفرقه، طائفه‌گري و افرا‌گرايي است كه به واسطه حمايت‌هاي مادي و معنوي برخي كشورهاي منطقه‌اي و فرامنطقه‌اي ظهور و رشد پيدا كرده است.

وي با اشاره به حضور و اقدامات جنايتكارانه تروريست‌ها در سوريه و عراق و كشورها منطقه، توضيح داد: اقدامات تروريستي در هرجاي دنيا محكوم است و تقسيم كردن تروريست‌ها به دو دسته خوب و بد بزرگترين اشتباه جامعه جهاني در مبارزه با تروريسم است.

دكتر جلالي با اشاره به برگزاري ششمين كنفرانس حمايت از انتفاضه فلسطين در تهران، گفت: اميدواريم تا نمايندگان پارلمان مالي با حضور در اين كنفرانس نقش موثري در پيشبرد اهداف حمايتي از ملت مظلوم فلسطين داشته باشند.

وي افزود: جهان اسلام همچنان بايد بر روي موضوع فلسطين به عنوان مسئله اصلي تاكيد كند.

رييس مركز پژوهش‌هاي مجلس خاطرنشان كرد: رژيم صهيونيستي از حضور تروريست‌ها در منطقه و جهان خوشحال است چراكه باعث شده تا نگاه و اذهان جامعه جهاني از موضوع فلسطين منحرف شود و حال كشورهاي مسلمان بايد تلاش كنند تا اهميت وضعيت فلسطين به شرايط قبل برگردد.

اللهيار ملكشاهي رييس كميسيون حقوقي و قضايي نيز در اين نشست درخصوص عملكرد كميسيون قضايي و حقوقي مجلس ملي مالي  بحث و گفتگو و تبادل نظر كرد.

محمد کاظمی نماینده مردم ملایر در مجلس در اين نشست با اشاره به مشکلات جهان اسلام و اقدامات فاجعه‌بار تروريست‌ها در منطقه بر لزوم حفظ و تحكيم وحدت و برادري كشورهاي مسلمان تاكيد كرد.

نماینده مردم ملایر در مجلس تاكيد كرد: اتحاد مجالس كشورهاي اسلامي مي‌تواند به وحدت امت اسلام منجر شود.

سيد مصطفي ذوالقدر نيز در اين نشست با تاكيد بر لزوم تقويت همكاري‌هاي دوكشور، گفت: تشكيل كميسيون مشترك دو كشور باعث گسترش همكاري‌ها و تبادلات اقتصادي و بازرگاني و ارتقا سطح همكاري‌ها خواهد شد.

معصومه آقاپور عليشاهي ضمن تشکر از برگزاری اجلاس اتحاديه بين المجالس اسلامي با اشاره به حضور در كميسيون اقتصادي مجلس، تصريح كرد: زمینه های همکاری اقتصادی بین دو کشور ايران و مالي فراهم است ولي بايد براي اين روند چشم‌انداز مشخصي تعيين كرد.

طيبه سياوشي شاه‌عنايتي نيز در اين نشست با اشاره به زمينه‌هاي همكاري دوجانبه در امور فرهنگي و اجتماعي، گفت: مباحث خوبي در حوزه فرهنگي بين ايران و جمهوري مالي وجود دارد كه مي‌تواند به تقويت مناسبات دوجانبه بينجامد.

نماينده مردم تهران در مجلس تاكيد كرد: ظرفيت‌هاي جمهوري اسلامي ايران در امور علمي و آموزشي بالاست و مي‌توان از اين مزيت در جهت همكاري‌هاي دوجانبه بهره برد.

«هونورابل بابا هاما سيدي كانه» رييس گروه دوستي پارلماني مجلس ملي مالي با ايران نيز در اين ديدار با ابراز خرسندي از روابط پارلماني با مجلس شوراي اسلامي، گفت: گروه‌هاي دوستي پارلماني بايد تلاش كنند تا سطح روابط دوجانبه را ارتقا بخشند.

وي نقش پارلمان‌ها در گسترش مناسبات كشورها در دنیاي امروز را پررنگ دانست، تصريح كرد: نمایندگان به عنوان منتخبان ملت پل های اتصال بین كشورها هستند.

رييس گروه دوستي پارلماني مجلس ملي مالي با ايران ابراز اميدواري كرد تا اين نشست‌ها و گفتگوها به همكاري بيشتر و ارتباطات دوكشور منتهي شود.

سونوگو مديراجرايي اجلاس دوازدهم اتحاديه بين‌المجالس اسلامي نيز در اين نشست، با اشاره به چالش‌هاي جهان اسلام، گفت: اجلاس اتحادیه بين المجالس اسلامي به تقويت وحدت و اتحاد جهان اسلام كمك خواهد كرد.

وي تفرقه را مشكل اصلي جهان اسلام دانست و گفت: نمايندگان مجلس نماينده ملت‌ها هستند و بايد در جهت وحدت پارلمان‌ها و كشورها قدم بردارند.








شنبه ٩ بهمن ١٣٩٥
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 






تمامي حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت دكتر كاظم جلالي می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع  بلامانع است.

شماره سامانه پیام کوتاه : 3000880099