صفحه اصلی > تمام اخبار > اخبارحوزه انتخابیه 
اخبار > بیمارستان امام حسین(ع) شاهرود از این پس به صورت هیئت امنایی اداره می‌شود


نسخه چاپي  ارسال به دوست

بیمارستان امام حسین(ع) شاهرود از این پس به صورت هیئت امنایی اداره می‌شود
    در نشستی که با حضور نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس برگزار شد اعلام گردید که بیمارستان امام حسین(ع) شاهرود از این پس به صورت هیئت امنایی اداره می‌شود.

   

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دکتر جلالی، دکتر سید عباس موسوی رییس دانشگاه علوم پزشکی در جلسه ای که در محل بیمارستان امام حسین(ع) و با حضور دکتر کاظم جلالی نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی، معاون استاندار استان سمنان و فرماندار شاهرود تشکیل شد گفت: این بیمارستان از این پس به صورت هیئت امنایی اداره خواهد شد .

دکتر سید عباس موسوی در تشریح گزارش خود به نماینده مردم شهرستان‌های شاهرود و میامی در مجلس و فرماندار شاهرود از اقدامات وسیع انجام شده جهت خدمات دهی نظام سلامت به بیماران خبر داد و تصریح کرد: ارتقای این بیمارستان مرهون زحمات پرسنل زحمتکش این بیمارستان و پزشکان آن است.

وی با اعلام اینکه از این پس این بیمارستان هیئت امنایی اداره میگردد با برشمردن اعضای هیئت امناء تصریح کرد:افراد حاضر در هیئت امناء عبارتند از نماینده شهرستان-فرماندار شهرستان-نماینده جامعه خیرین سلامت-نماینده پرستاری-رییس بیمارستان-معاونت پشتیبانی و معاونت اداری،مالی دانشگاه.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با اعلام این مطلب که پرداختی های پزشکان و پرسنل بیمارستان همیشه با تاخیرهای طولانی مدت مواجه بوده افزود:هم اکنون این زمان به صفر تقلیل پیدا کرده است.

دکتر سید عباس موسوی در ادامه این جلسه از کسب رتبه درجه یک برای بیمارستان امام حسین(ع)در مهر پارسال(92) خبر داد و افزود:امسال طبق ارزشیابی های وزارتی این بیمارستان با یک درجه ارتقاء به  رتبه "درجه یک عالی" دست پیدا کرد.

وی ارتقای وضعیت هتلینگ بیمارستان،پرداخت کارانه به تمامی پرسنل بیمارستان،بهبود کیفی خدمات ویزیت بیماران و ارتقای کمّی خدمات بیمارستانی را از جمله دلایل این ارتقاء برشمرد و خاطرنشان کرد:تلاش کردیم تا با برخورد با پدیده زیرمیزی برخی پزشکان متخلف نسبت به ارتقای وضعیت سلامت جامعه اقدام نماییم.

دکتر موسوی همچنین با اشاره به جذب و استخدام بیش از 20 پزشک متخصص در این بیمارستان تصریح کرد:پزشکان جذب شده هم بومی و هم غیر بومی هستند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در ادامه به پرداخت هزینه های بیمارستانی توسط بیماران هم اشاره کرد و افزود:در حال حاضر تنها 3تا 6درصد هزینه های بیمارستانی را بیمار پرداخت میکند و مابقی را دولت و بیمارستان متقبل میشوند.

وی گفت:بسته هایی بنام کیف بیمار به بیماران بستری شده در بیمارستان اهدا میشود که این امر نیز در راستای ارتقای سلامت بوده است.وی قیمت محتویات این کیف را 600 هزار ریال اعلام کرد و گفت:از بیماران شهری مبلغ سه هزار تومان و از بیماران روستایی تنها 1500تومان بابت این کیف دریافت میشود که در مقایسه با اقدامات انجام شده این مسئله برای بیماران حائز اهمیت است.

دکتر موسوی بااشاره به سیاست استقرار پزشکان در مناطق محروم نیز گفت:برنامه حمایت از ماندگاری پزشکان در مناطق محروم به تصویب رسیده که در میامی هم اکنون در حال اجراست.

دکترکاظم جلالی نیز پس از استماع گزارش هیئت رییسه بیمارستان امام حسین از تلاشهای رییس بیمارستان و پرسنل آن تقدیر و تشکر کرد.

رییس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی همچنین قول مساعد داد تا در جهت هرچه بهتر شدن وضعیت این بیمارستان و خدمات دهی مطلوبتر نظام سلامت رایزنی های لازم با مسئولان عالی کشوری خصوصا وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی را پیگیری کند.

شایان ذکر است بیمارستان امام حسین(ع)شاهرود جزء مجهزترین بیمارستان های سطح کشور است که همه روزه عمل های جراحی موفقیت آمیز بااستفاده از پزشکان مجرب را انجام میدهد.

طبق آمار این دانشگاه تا شهریور ماه امسال قریب به 1000عمل جراحی در این بیمارستان انجام شده است.
گفتنی است بخش جراحی قلب بیمارستان امام حسین ع نیز بزودی افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید.








چهارشنبه ١٤ آبان ١٣٩٣
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 






تمامي حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت دكتر كاظم جلالي می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع  بلامانع است.

شماره سامانه پیام کوتاه : 3000880099